Garant voor technisch hoogstaande houtbewerking.

De werkplaats van meubelmakerij Ploeg beschikt over moderne houtbewerkingsmachines waardoor wij in staat zijn om vrijwel elk ontwerp en elke gewenste vorm te realiseren. Loopt u bij het ontwikkelen van uw ontwerp tegen een technisch probleem aan, dan helpen wij u bij het vinden van een oplossing. Wij zijn gespecialiseerd in ronde en aangepaste vormen voor de business tot business markt.

Naast meubels op maat voor bedrijf en particulier, kunt u bij ons terecht voor houtbewerking in elke gewenste vorm en elke gewenste houtsoort. Enkele voorbeelden: ronde bovendorpels, het frezen van deuren uit massief multiplex, het infrezen van logo’s, ronde kozijnen, reclame borden, houten grafzerken, het vervaardigen van kisten met houten educatiemateriaal voor scholen.

Ook voor al uw renovatieprojecten bent u bij ons aan het goede adres. Verder zijn wij in staat een replica van elk (houten) product te maken zolang er een herkenbaar voorbeeld of tekening beschikbaar is.

Op het gebied van houtbewerking zijn wij gespecialiseerd in ronde en aangepaste vormen voor de business tot business markt