Mogelijkheden

Houtbewerking

De werkplaats van meubelmakerij Ploeg beschikt over moderne houtbewerkingsmachines waardoor wij in staat zijn om vrijwel elk ontwerp en elke gewenste vorm te realiseren. Loopt u bij het ontwikkelen van uw ontwerp tegen een technisch probleem aan, dan helpen wij u bij het vinden van een oplossing. Wij zijn gespecialiseerd in ronde en aangepaste vormen voor de business tot business markt…..

Kunstofproducten

Wij kunnen met onze geavanceerde machines artikelen van kunststof in elke gewenste vorm en maat produceren, met name voor industriele toepassingen. Loopt u bij het ontwikkelen van uw ontwerp tegen een technisch probleem aan, dan helpen wij u bij het vinden van een oplossing. Wij zijn gespecialiseerd in ronde en aangepaste vormen voor de business tot business markt…..

Meubels op maat
Meubelmakerij Ploeg staat garant voor een perfecte uitwerking van al uw wensen.
Ons bedrijf is in 1991 gestart met het maken van meubels op maat en dat doen we nog steeds met passie. De wens van de klant staat voorop. Door onze persoonlijke aanpak, professionele afwerking en het gebruik van hoogwaardig materiaal zetten wij uw droom om in realiteit. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel…..